Legendary-Metin2
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Legendary-Metin2

Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό! - Σελίδα 2 IiconminihomeΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό!

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
TheMarco

Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό!   Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Ιουν 25, 2012 5:49 pm

Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

Εγώ ρε παιδιά μπορώ να κρατήσω τον σέρβερ ανοιχτό!Είχα τον δικό μου σέρβερ παλιά και ξέρω πως να ανοίγω και να κρατάω ανοιχτώ ένα! Τώρα, αυτός που είχα ήτανε Hamachi, αλλά και DynDNS(DynamicDNS) μπορώ μα κρατήσω ανοικτο! Και αν θέλετε root, και από αυτόν ξέρω πως να χρησιμοποιώ! Μόνο ένα πράγμα: Δεν βάζω λεφτά από τον εαυτό μου, τώρα αν κάνετε Donate και τον κάνω root, είναι άλλη υπόθεση. Ακόμη, τα serverfiles του σέρβερ τα οποία έχω εγώ είναι 2012 τα οποία έχουν τα εξής features:

1.Max Level:250
2.6 Skills αντί 5
3.Νέες πανοπλίες.(Πίο νέα από εκείνα που έχουν όλα τα σερβερς και νομίζουν ότι είναι νέα.)
4.Nέα Όπλα(Πίο νέα από εκείνα που έχουν όλα τα σερβερς και νομίζουν ότι είναι νέα.)
5.Nέα Μaps
6.Μερικά άλλα που για να τα δείτε πρέπει να με βοηθήσετε!

Θέλετε Φωτογραφίες πως είναι??Ζητείστε τις!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
TheMarco

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό!   Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 27, 2012 6:48 pm

Dld san to Gr alla me diaforetika/higher rates...
KillerDeath

KillerDeath

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό!   Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 27, 2012 6:51 pm

nmz ne apo oti eixa akoush htan idio me to gr ntaxei enoeite polh pio eykolo to exp se sxesh me to gr ta alla tr pare kamia idea apo gr kai an 3erei kanhs apo edo na s pi an eixe pe3h
TheMarco

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό!   Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 27, 2012 6:52 pm

pira to point.
KillerDeath

KillerDeath

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό!   Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 27, 2012 6:56 pm

pff den exo pou na pe3o vrmmmm
King0fMt2Gr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό!   Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 28, 2012 8:45 am

ta panta apo 60lvl+ ta kaname drop opos kai tous li8ous psixis, rates 150% kai iparxane kai ring empiria apo to item shop,ta margaritaria se ostraka se ena magazaki .
KillerDeath

KillerDeath

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό!   Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 28, 2012 12:03 pm

pff vrmmm den yparxh kanenas server on na pe3o ellinikos oloi off eleos reventon den pezh eine sketh varemara opote.. tpt vrmmmm
Χορηγούμενο περιεχομένο

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό!   Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό! - Σελίδα 2 Icon_minitime

Μπορώ να τον κρατήσω ανοιχτό!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Legendary-Metin2 :: Γενική Κατηγορία :: Γενική Συζήτηση-
Μετάβαση σε: